سیب‌زمینی برای مبتلایان به دیابت مفید است؟

افزایش کالری و چربی سرخ‌کردن، به سیب‌زمینی کالری و چربی اضافی می‌دهد که می‌تواند منجر به افزایش وزن شود و افزایش وزن رابطه مستقیم با دیابت دارد. این خوراکی وقتِی درون روغن داغ غوطه‌ور شده و به‌صورت مکرر مصرف شود، تبدیل به یک عامل قابل‌توجه در افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.

منبع

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn