آفتاب نو- خدیجه نوروزی: خورشت شش انداز گیلانی که ترکیبی از گردو، بادمجان و رب انار ترش است، طعمی ترش و ملس دارد که دل هرکسی به ویژه گیاهخوران را میبرد. در ادامه با ما همراه باشید.
بیشتر بدانید:
خیارشور لهستانی با ماندگاری بالا و بدون کپک زدگی + روش تهیه

مواد اولیه
گردو ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
بادمجان نیم کیلوگرم
رب انار ترش ۱ قاشق غذاخوری
آب یخ ۴ لیوان
ادویهها (نمک، شکر، فلفل، زردچوبه و گلپر) به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گردوها را آسیاب کنید. گردو را در گمج بریزید و در حدی که فقط گرم شود به آن حرارت دهید. در این مرحله به آن رب انار ترش هم بزنید. بعد از داغ شدن گردو، یک لیوان آب و یخ به آن اضافه کنید تا شک دمایی باعث شود روغن گردو در بیاید. تا خورشت قل بخورد و به روغن بنشیند یک عدد پیاز را نگینی خرد و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. به پیازداغ زردچوبه هم بزنید و یک دقیقه تفت دهید و پیازها را فعلا کنار بگذارید.
وقتی خورشت قل خورد یک لیوان دیگر آب و یخ اضافه کنید و اجازه دهید ۱.۵ ساعت روی حرارت کم بماند تا جا بیفتد.
بادمجان ها را پوست بگیرید، حلقه حلقه کنید و به آن نمک بزنید و اجازه دهید تا یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود. بعد از یک ساعت بادمجان ها را بشویید و حتما خشک کنید و در روغن سرخ کنید.
بعد از ۱.۵ساعت که شش انداز روی حرارت روغن انداخت مجددا یک لیوان آب و یخ اضافه کنید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت دیگر روی حرارت بماند. بعد از آن پیازها را اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. به خورشت فلفل سیاه و گلپر هم اضافه کنید. اگر دوست دارید خیلی ترش نباشد کمی شکر اضافه کنید تا ملس شود.
یک ربع آخر بادمجان ها را گمج اضافه کنید. دقت کنید بیشتر از یک ربع اجازه دهید بادمجان ها روی حرارت بماند چون درون خورشت له می شود.
برنج را کته کنید و خورشت شش انداز گیلانی ما آماده است. نوش جان.


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
