کد خبر: ۲۸۶۵۲۹
تاریخ انتشار: شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ – ۰۹:۵۵
به گزارش بهداشت نیوز، براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میوهها و سبزیها علاوه بر دارا بودن انواع ویتامینها و مواد معدنی (ریزمغذیها)، حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات طبیعی فعالی هستند که به نام فیتوکمیکالها شناخته میشوند. این ترکیبات به همراه برخی ریزمغذیها مانند ویتامین C، ویتامین A و سلنیوم، دارای خواص آنتیاکسیدانی هستند و در تقویت سیستم ایمنی بدن نقشی کلیدی دارند.
کارشناسان تغذیه وزارت بهداشت تأکید میکنند که افزایش مصرف روزانه و متنوع میوهها و سبزیجات، میتواند بهعنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای ارتقای ایمنی بدن و بهبود وضعیت تغذیهای افراد در نظر گرفته شود.
با وجود این، اصطلاحاتی مانند “پاکسازی بدن” یا “سمزدایی با غذا” فاقد پایه علمی مشخص در منابع معتبر پزشکی هستند و بهتر است از دیدگاه علمی و دقیق به اثرات تغذیه بر سلامت نگاه شود.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
