آگهی/ ۵ روغن برای آشپزی و مزایا و معایب هرکدام

جامعه ورزشی آفتاب نو:

کد خبر: ۲۸۶۸۱۲

تاریخ انتشار: دوشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۴ – ۱۱:۱۲

روغن زیتون، کنجد، حیوانی، گیاهی و کانولا از بهترین و سالم‌ترین روغن‌ها برای آشپزی هستند که هرکدام مزیت‌ها و معایب خاص خود را دارند. عموما از تمام این روغن‌ها برای تهیه سالاد و سس می‌توان استفاده کرد. بااین‌حال، برخی از آن‌ها مانند روغن زیتون به‌دلیل نقطه دود پایین، محدودیت استفاده در پخت‌پز را دارند. گران‌ترین نوع این روغن‌ها همان روغن زیتون و ارزان‌ترین آن‌ها روغن گیاهی است.

روغن زیتون (بکر و غیربکر)

بی‌دلیل نیست که این روزها زیاد شده است؛ زیرا روغن زیتون از پرکاربردترین روغن‌های خوراکی است و انواع آن از نظر رنگ، طعم و میزان اسیدی‌بودن تفاوت دارند. در میان این انواع، روغن بکر و غیربکر (تصفیه‌شده) بیشتر شناخته شده‌اند. روغن زیتون بکر به‌دلیل استفاده از زیتون‌های باکیفیت و بدون بهره‌گیری از فرایندهای شیمیایی یا حرارت، طعمی تند و رایحه‌ای بسیار قوی دارد.

با سفارش روغن زیتون آنلاین می‌توانید تحولی اساسی در طعم غذاهای خود ایجاد کنید؛ زیرا در تهیه انواع پاستا، انواع سس، سالادها، دیپ‌ها و پخت سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن زیتون تصفیه‌شده یا غیربکر هم معمولا از زیتون‌هایی با کیفیت متوسط تهیه می‌شود. در تهیه این روغن از حرارت و فرایندهای شیمیایی بهره می‌برند؛ به همین دلیل، طعم ملایم‌تری دارد و بدون بو و رایحه است. از آن‌جایی که نقطه دود این روغن بالاتر است، از آن می‌توان برای سرخ‌کردن و پخت‌وپز انواع غذاها استفاده کرد.

مزایا و معایب استفاده از روغن زیتون

اگر پای انتخاب در میان باشد، بدون شک روغن زیتون بکر گزینه سالم‌تری خواهد بود. دلیل آن هم وجود خواص بی‌شمار نهفته در این روغن است.

  • داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قوی
  • خاصیت ضدالتهابی
  • کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی یا سکته مغزی
  • کمک به بهبود سلامت استخوان‌ها
  • پیشگیری از بروز برخی بیماری‌ها از جمله سرطان
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو
  • تقویت حافظه و تامین سلامت مغز

در کنار خواص بی‌شماری که روغن زیتون بکر دارد، از معایب آن هم نباید غافل بود:

  • محدودیت استفاده از این روغن در انواع پخت‌وپز یا سرخ‌کردن
  • دسترسی دشوار به نمونه‌های اصل این نوع روغن
  • گران‌بودن روغن زیتون بکر

روغن کانولا

یکی از ناشناخته‌ترین روغن‌ها در آشپزی، روغن کانولاست که از دانه گیاهی به نام کلزا تهیه می‌شود. طعم ملایم، ظاهر شفاف و نقطه دود بالا این روغن را به گزینه‌ای مناسب برای کباب‌کردن، سرخ‌کردن، تهیه انواع سس، پخت کیک و شیرینی و انواع پخت‌وپز تبدیل کرده است. از این رو، با خرید آنلاین روغن کانولا از روغن‌کده بکلی اسنپ‌فود تجربه خوشایندی از آشپزی برای خودتان رقم خواهید زد.

مزایا و معایب روغن کانولا

در شرح مزیت‌ها و خواص روغن کانولا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش کلسترول
  • محافظت از سلامت قلب
  • کنترل فشارخون
  • کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان
  • درمان چاقی

اگر در مصرف روغن کانولا جانب اعتدال را رعایت نکنید، احتمال بروز مشکلات زیر جدی خواهد بود:

  • تاثیرات مخرب بر حافظه
  • افزایش التهاب بدن
  • تاثیرات منفی بر سلامت قلب

روغن کنجد

طعم خاص روغن کنجد، آن را به گزینه‌ای مطلوب برای تهیه انواع خورشت، سالاد، سس، دسرها، تفت‌دادن انواع سبزیجات یا تهیه املت تبدیل کرده است. ناگفته نماند که از این روغن به‌دلیل طعم منحصربه‌فرد آن نمی‌توان در غذاهای تند و شیرین یا پخت‌وپز با دمای بالا استفاده کرد.

مزایا و معایب روغن کنجد

روغن کنجد فواید متعددی دارد و برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • افزایش سلامت قلب
  • کنترل فشارخون و کلسترول
  • افزایش سلامت مغز
  • پیشگیری از کم‌خونی
  • مبارزه با افسردگی
  • داشتن خاصیت ضدالتهابی
  • افزایش سلامت پوست و مو

پیش از سفارش روغن کنجد آنلاین باید بدانید که اگر این روغن به‌همراه داروهای ضدانعقاد خون مصرف شود یا در استفاده از آن زیاده‌روی کنید، با مشکلات زیر روبه‌رو خواهید شد:

  • چاقی
  • ریزش مو
  • سقط جنین
  • بثورات پوستی
  • رقیق‌شدن زیاد خون

روغن حیوانی

روغن حیوانی که در سه نوع گاوی، گوسفندی و مخلوط یا ترکیبی عرضه می‌شود، بیشترین کاربرد را در پخت برنج و خورشت، تهیه کوکو یا نیمرو یا برخی از دسرها و شیرینی‌های سنتی مانند حلوا دارد. اگر از علاقه‌مندان به روغن حیوانی هستید، می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از روغن‌کده هزاردانه اسنپ‌فود که یکی از معتبرترین برندها در عرضه این نوع روغن است، تهیه کنید.

مزایا و معایب مصرف روغن حیوانی

خواص قابل توجه روغن حیوانی را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • افزایش سلامت مفاصل و بهبود پوست
  • کمک به کاهش التهاب روده
  • کاهش وزن
  • پیشگیری از سرطان
  • تقویت استخوان‌ها
  • رفع کم‌خونی

از مضرات این روغن هم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش کلسترول
  • بروز مشکلات گوارشی و کبدی
  • افزایش احتمال بروز بیماری‌های قلبی و سکته مغزی

روغن گیاهی

روغن‌های گیاهی هم در صف پرمصرف‌ترین روغن‌ها برای آشپزی قرار می‌گیرند. این نوع روغن که عموما از گیاهانی مانند سویا، آفتابگردان، نارگیل یا آووکادو درست می‌شود، در سرخ‌کردن، پخت نان و شیرینی، گریل و تهیه انواع سس کاربرد دارد.

اگر برای تهیه فوری روغن گیاهی به کمک نیاز دارید، می‌توانید به روغن‌کده سلامتیار در اسنپ‌فود مراجعه کنید. این مجموعه مرجع مطمئنی برای خرید انواع روغن گیاهی به‌شمار می‌رود که محصولات متنوع خود را در بازه‌های قیمتی گوناگونی عرضه می‌کند.

مزایا و معایب استفاده از روغن گیاهی

موارد زیر از خواص مهم روغن‌های گیاهی خوارکی هستند:

  • کاهش التهاب بدن
  • افزایش سلامت مغز و پوست
  • منبع غنی ویتامین D و A

بااین‌حال، مهم‌ترین خطر استفاده از روغن‌های گیاهی را می‌توان افزایش چاقی و بروز برخی از بیماری‌های قلبی دانست.

خرید و سفارش آنلاین سالم‌ترین روغن از اسنپ‌فود

شرط سلامت غذا را نوع روغن مصرفی شما تعیین می‌کند. در این مطلب ۵ نوع روغن سالم را معرفی کردیم که همگی با کیفیتی درجه‌یک و قیمتی مناسب در فروشگاه‌های اسنپ‌فود عرضه می‌شوند. شما می‌توانید بعد از تعیین نیاز و نوع مصرفتان،‌ به وب‌سایت یا اپلیکیشن اسنپ‌فود مراجعه و روغن دلخواهتان را خریداری کنید. همچنین در سفارش غذای رژیمی، سالاد و … هم به روغن مورد استفاده در غذای مد نظر دقت نمایید تا بالاترین کیفیت را از رستوران مد نظرتان دریافت نمایید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn