مقابله با سرماخوردگی و آنفلوانزا با رژیم غذایی مناسب

جامعه ورزشی آفتاب نو:

کد خبر: ۲۸۸۵۷۶

تاریخ انتشار: سه شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ – ۲۱:۲۰

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر زهرا اباصلتی گفت: مصرف میوه و سبزیجات پررنگ، مشابه مکمل‌های حاوی ویتامین C، روی و سلنیوم، در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی نقش حمایتی دارند.» وی افزود: مصرف سیر، پیاز و تره‌فرنگی سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شود و استفاده از غلات کامل مانند نان سبوس‌دار نیز می‌تواند به فعال‌سازی سیستم ایمنی کمک کند.

او با تأکید بر اهمیت مصرف مایعات در فصل سرما اظهار داشت: سوپ مرغ به‌دلیل تأمین نیاز بدن به مایعات و برخورداری از مواد آنتی‌اکسیدانی مانند هویج و پیاز، انتخاب مناسبی در دوران بیماری است. دکتر اباصلتی همچنین مصرف روغن ماهی و گردو را به‌علت دارا بودن امگا-۳ و نقش آن در افزایش فعالیت گلبول‌های سفید، به‌ویژه برای افراد سیگاری توصیه کرد.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه ادامه داد: استفاده از مکمل‌های غذایی همچون ویتامین D، ویتامین C، مکمل روی و پروبیوتیک‌ها می‌تواند نقش قابل‌توجهی در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی داشته باشد. او هشدار داد که مصرف بیش از حد ویتامین C ممکن است عوارضی نظیر اسهال و گاستریت ایجاد کند و لازم است در مصرف آن احتیاط شود.

دکتر اباصلتی با اشاره به شواهد علمی درباره تأثیر ویتامین D در کاهش ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی افزود: با توجه به محدود بودن منابع غذایی حاوی ویتامین D و عدم دسترسی کافی بسیاری از افراد به نور خورشید، مصرف مکمل ویتامین D توصیه می‌شود.

وی همچنین درباره اهمیت روی در تقویت سیستم ایمنی بیان کرد: مطالعات نشان می‌دهد مصرف مکمل روی می‌تواند مدت درمان سرماخوردگی را کاهش دهد. این ماده معدنی در خوراکی‌هایی مانند کنجد، تخم کدو و عدس به‌وفور یافت می‌شود.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn