
کیانا روحی کارشناس اداره کل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بیان کرد: اکسیدانها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند نقش فعالکننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید بهگونهای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند.
وی افزود: دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو میشود.
این کارشناس اظهار کرد: آسیبهایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است.
وی توصیه کرد: این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.
روحی درباره ویژگیهای رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حلنشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار میگیرد.
وی افزود: تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.
کارشناس اداره کل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم میشوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمهدائمی و دائمی عرضه میشود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآوردهها ۶ درصد است.
به گزارش سازمان غذا و دارو، روحی توصیه کرد: مصرفکنندگان صرفا از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآوردههای فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.
انتهای پیام/
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
