هشدار درباره استفاده از پودر و عصاره زعفران به جای خود زعفران

جامعه ورزشی آفتاب نو:

کد خبر: ۲۸۸۸۲۷

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ – ۲۳:۱۱

به گزارش بهداشت نیوز دکتر رویا امیری با بیان اینکه ظاهراً سهولت مصرف و قیمت مناسب پودر و عصاره‌های زعفران موجب افزایش تقاضای این محصولات شده است، گفت: پودر شدن زعفران امکان اختلاط آن با مواد ارزان‌قیمت از جمله زردچوبه، گلرنگ، پودر پوست انار و رنگ‌های مصنوعی را افزایش می‌دهد و زمینه بروز تقلب را فراهم می‌کند.

وی با هشدار نسبت به وجود رنگ‌های مصنوعی به ویژه تارترازین (رنگ آمیزی مصنوعی) در برخی نمونه‌های تقلبی افزود: این رنگ می‌تواند عوارضی مانند حساسیت، بیش‌فعالی در کودکان و افزایش خطر بروز سرطان را به همراه داشته باشد که این امر نظارت دقیق‌تر مصرف‌کنندگان را ضروری می‌کند.

رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ادامه داد: عصاره‌های پودری معمولاً حاوی مواد پرکننده و درصدی از پودر یا عصاره زعفران هستند، بنابراین تشخیص محصول اصل از تقلبی دشوارتر است.

وی افزود: اگرچه آزمایش‌های تخصصی دقیق‌ترین روش تشخیص محسوب می‌شود، اما مصرف‌کنندگان می‌توانند با چند آزمون ساده (رنگ، طعم و عطر) اصالت محصول را تا حدودی ارزیابی کنند.

امیری با تأکید بر اهمیت خرید از فروشگاه‌های معتبر گفت: قیمت‌های غیرواقعی و بسیار پایین مهم‌ترین نشانه محصولات تقلبی است، توجه به پروانه ساخت بهداشتی و اصالت بسته‌بندی باید در اولویت مصرف‌کنندگان باشد.

منبع: سازمان غذا و دارو

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

[wp-rss-aggregator feeds="hamsamoon"] [wp-rss-aggregator feeds="regim"] [wp-rss-aggregator feeds="zirnevis"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn