تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
کد خبر : 745937

روش تهیه کیک سه‌ماده‌ای که همه را شگفت‌زده کرد

روش تهیه کیک سه‌ماده‌ای که همه را شگفت‌زده کرد

جامعه ورزشی آفتاب نو: به گزارش پارسینه به نقل از first for women، چند بار پیش آمده بعد از یک شام خوشمزه، هوس «یه چیز شیرین کوچیک» به سرت بزند؟ هیچ‌چیز مثل یک برش کیک تازه پخته‌شده آدم را راضی نمی‌کند، اما بیشتر ما دوست نداریم برای درست‌کردن آن با کلی مواد اولیه سروکله بزنیم.

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش پارسینه به نقل از first for women، چند بار پیش آمده بعد از یک شام خوشمزه، هوس «یه چیز شیرین کوچیک» به سرت بزند؟ هیچ‌چیز مثل یک برش کیک تازه پخته‌شده آدم را راضی نمی‌کند، اما بیشتر ما دوست نداریم برای درست‌کردن آن با کلی مواد اولیه سروکله بزنیم. خوشبختانه این دستور ساده، همان میل به یک دسر خانگی را بدون دردسر برطرف می‌کند!

 

تقریباً تمام مواد لازم برای این دستور از Kirbie’s Cravings در یخچال و کابینت شما پیدا می‌شود. پس تخم‌مرغ، آرد و شکر را آماده کنید تا شروع کنیم!

 

ابتدا سه عدد تخم‌مرغ هم‌دما با محیط را همراه با یک پیمانه شکر سفید، با همزن دستی یا برقی به مدت هشت دقیقه بزنید. مخلوط باید در این مرحله زرد کم‌رنگ و کمی پف‌دار شده باشد. سپس یک پیمانه آرد همه‌منظوره الک‌شده را در سه مرحله اضافه کنید و هر بار با لیسک به‌آرامی فولد کنید تا هوای داخل مایه حفظ شود. بعد مایه را داخل یک قالب کمربندی ۸ اینچی که چرب و با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید. قالب کمربندی کمک می‌کند کیک بهتر پف کند و بعد از پخت راحت‌تر از قالب جدا شود، چون قفل فلزی کناری آن دیواره قالب را فوراً آزاد می‌کند.

3-Ingredient-Cake-Batter

کیک را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید. بگذارید کیک حدود ۴۵ دقیقه کاملاً خنک شود، سپس روی آن پودر قند الک کنید و سرو کنید.

 

به‌عنوان کسی که عاشق شیرینی‌پزی است و حسابی اهل دسر، این کیک کاملاً باب سلیقه‌ام بود. حتی قبل از اینکه کیک وارد فر شود، بافت غلیظ و شبیه کاسترد مایه کیک مرا جذب کرد. معمولاً برای رسیدن به چنین بافتی باید کره و شکر را با هم بزنم یا روغن اضافه کنم.

 

بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد، کمی پودر قند روی آن پاشیدم و با توت‌فرنگی تزیینش کردم. طعمش مثل نسخه بهترِ کیک وانیلی‌های آماده بود، اما درست‌کردنش به همان سادگی.

 

من یک تغییر کوچک هم دادم: یک قاشق چای‌خوری وانیل و یک پینچ نمک به مایه اضافه کردم. نمک کمک می‌کند شیرینی دسرها بهتر به چشم بیاید، که در این کیک هم همین‌طور شد، و وانیل هم یک طعم کاراملی ملایم اضافه کرد. هرچند کیک کمی متراکم‌تر از یک کیک اسفنجی نرم و فنری بود—چون بیکینگ‌پودر یا جوش‌شیرین ندارد—اما اصلاً برایم آزاردهنده نبود. قطعاً این دستور را به مجموعه دسرهای همیشگی‌ام اضافه می‌کنم.

 

واضح است که همین مواد ساده و دم‌دستی می‌توانند یک کیک خوشمزه و فوری بسازند. این یعنی حتی در شلوغ‌ترین شب‌های هفته هم می‌شود از چنین دسرهایی—یا حتی موس شکلاتی—لذت برد!


+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

.

advanced-floating-content-close-btn