اسراف؛ عادت روزمرۀ عصر معاصر

جامعه ورزشی آفتاب نو: آناکست؛ فرهنگ و هنر چرا جوامع جدید، برخلاف جوامع سنتی، نتوانستهاند اتلاف مواد غذایی را کنترل کنند؟ هرچقدر هم حواستان را جمع کنید، باز هم این اتفاقها میافتد: نان خشک میشود، میوههای داخل یخچال کپک میزنند، غذای باقیمانده از ناهار یا شام بلااستفاده میماند یا تاریخ انقضای شیر و ماست میگذرد.
آناکست؛ فرهنگ و هنر
چرا جوامع جدید، برخلاف جوامع سنتی، نتوانستهاند اتلاف مواد غذایی را کنترل کنند؟
هرچقدر هم حواستان را جمع کنید، باز هم این اتفاقها میافتد: نان خشک میشود، میوههای داخل یخچال کپک میزنند، غذای باقیمانده از ناهار یا شام بلااستفاده میماند یا تاریخ انقضای شیر و ماست میگذرد. تحقیقات نشان میدهد هر خانوار در جهان، بهطور متوسط سالانه ۷۴ کیلوگرم غذا دور میریزد. اما این فقط آغاز ماجراست. میزان اتلاف مواد غذایی در زنجیرۀ تأمین و توزیع بهمراتب بیشتر است و این معضل تقریباً در همۀ جوامع امروزی وجود دارد. برنامۀ محیطزیست سازمان ملل متحد برآورد کرده است که ۱۷ درصد از مواد غذایی تولیدشده در جهان اسراف میشود و تقریباً به همین میزان نیز تلف میگردد؛ یعنی نزدیک به یکسوم غذای تولیدشده در جهان هرگز مصرف نمیشود.
برای شنیدن اپیزودهای بیشتر، می توانید آناکست را در شنوتو، کستباکس و اسپاتیفای هم دنبال کنید
عوامل تولید:
نویسنده و گوینده: محمد وحیدی
تدوین: نعیمه کرابی
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0