تاریخ انتشار : شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۰
کد خبر : 751476

عدس پلوی درباری؛ خوشمزه‌ترین عدس‌پلویی که تابه‌حال خورده‌اید!

عدس پلوی درباری؛ خوشمزه‌ترین عدس‌پلویی که تابه‌حال خورده‌اید!

جامعه ورزشی آفتاب نو: به گزارش آفتاب نو، عدس پلوی درباری را می‌توان در کنار انواع سالاد فصل یا سالاد شیرازی تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس‌پلو درباری در ادامه با ما همراه باشید. بیشتر بخوانید: ته چین کدو حلوایی ؛ انتخابی لطیف و مقوی برای

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش آفتاب نو، عدس پلوی درباری را می‌توان در کنار انواع سالاد فصل یا سالاد شیرازی تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس‌پلو درباری در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

ته چین کدو حلوایی ؛ انتخابی لطیف و مقوی برای روزهای سرد سال

عدس پلوی درباری؛ خوشمزه‌ترین عدس‌پلویی که تابه‌حال خورده‌اید!

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج ۳ پیمانه

عدس پخته ۳۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

ادویه ۱ قاشق غذا خوری

دارچین به مقدار لازم

نمک به میزان لازم

روغن به مقدار لازم

پیاز داغ و کشمش سرخ شده به مقدار لازم جهت تزیین و روی برنج

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه عدس پلوی خوشمزه به روش درباری در ابتدای کار عدس را با کمی آب می پزیم و کنار می گذاریم. برنج را شسته و با کمی نمک و آب می گذاریم داخل کاسه تا حدود یک ساعت خیس بخورد. سپس یک قابلمه را آب می کنیم و می گذاریم با کمی نمک بجوشد.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، آبی که برنج با آن خیس خورده است را می ریزیم و برنج را درون آب جوش اضافه می کنیم تا بجوشد و نیم پز شود. در آخر عدس پخته شده را به آن اضافه می کنیم و سپس آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به خوبی شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا سبک و طلایی شود.

مرحله چهارم

سپس ادویه ها را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را در این مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا گوشت سرخ شودو تغییر رنگ دهد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با گوشت ها تفت می دهیم.

مرحله پنجم

رب گوجه که تفت داده شد و رنگ باز کرد، زعفران دم کرده و ۱ لیوان آب را به آن اضافه کرده و یک ربع می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. یک قابلمه برداشته و کف آن را کمی روغن می ریزیم. سپس ته دیگ مورد نظر را کف آن ریخته کمی آب روی آن می ریزیم.

مرحله ششم

مخلوط برنج و عدس را لایه لایه ریخته، بین لایه ها دارچین می پاشیم تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. درب قابلمه را بسته و می گذاریم تا دم بکشد و پخته شود. یک قالب تو خالی برداشته و کف آن را با کم روغن چرب می کنیم.

مرحله هفتم

کمی زعفران دم کرده کف آن می ریزیم. برنج را درون قالب می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا فشرده شود. سپس آن را در ظرف مناسب بر می گردانیم. وسط و روی آن را با مخلوط گوشت و پیاز داغ و کشمش سرخ شده تزیین می کنیم.

عدس پلوی درباری؛ خوشمزه‌ترین عدس‌پلویی که تابه‌حال خورده‌اید!

منبع: برترین‌ها

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

.

advanced-floating-content-close-btn