۳ فریم از ضعف بزرگ حسینی پیش از دربی؛ در نقش رحمتی!

جامعه ورزشی آفتاب نو:

حسین حسینی همان ضعفی را دارد که مهدی رحمتی سال‌ها با آن دست و پنجه نرم کرد و حتی نقش زیادی در کنار گذاشتن‌اش از تیم ملی داشت.

به گزارش وبسایت نود، حسین حسینی هفته سختی را پشت سر گذاشته است. حسینی هفته پیش از دربی، در خروج اشتباه کرد و دروازه استقلال باز شد. گلی که برد این تیم را با تساوی عوض کرد. حالا انتقادات به حسینی هم شروع شده است. منتقدین حسینی معتقدند که او بزرگ‌ترین ضعف مهدی رحمتی را دارد. 

در فریم زیر مشخص است که حسینی روی صحنه گل، خروج مناسبی نداشت. حسین حسینی معمولا در خروج، خجالت به خرج می‌دهد و سخت از خط دروازه بیرون می‌آید. در این صحنه هم مدافعان استقلال قصد آفسایدگیری داشتند، اما با فرار مهاجمان نفت از چنگ آفسایدگیریِ بازیکنان استقلال، حسینی مجبور شد که از دروازه بیرون بیاید و توپ را دفع کند. اما خروج او درست نبود و بازیکن نفت پیش از حسینی به توپ ضربه زد. 

مدافعان استقلال در صورت شناخت از سبک دروازه‌بانی حسینی باید می‌دانستند که او روی توپ‌های ارسالی معمولا تصمیم به ماندن روی خط دروازه می‌گیرد. در همین مسابقه و شرایطی مشابه‌ِ گل که در نیمه اول رخ داده بود، حسینی روی خط مانده بود. مهاجمان مسجدسلیمان هم نبردهوایی را از مدافعان استقلال بردند و ضربه سر محکمی به سمت او شلیک شد. هرچند که خروج نکردن حسینی منجر به تهدید دروازه این تیم شد، اما خودش توپ را مهار کرد.

البته دلیل اصلی خروج نکردن حسینی این است که او هم مانند رحمتی روی خروج‌ها لغزش دارد. در وقت‌های تلف شده همین بازی قبلی استقلال، خروج ناقص حسینی می‌توانست کار دست استقلال دهد. حسینی برای دفع سانتر حریف، خروج کرد اما نتوانست به توپ ضربه بزند و توپ با دفع ناقص او، به مهاجم فولاد رسید. حسینی هم خوش‌شانس بود که همان هفته قبل روی این توپ گل نخورد و انتقادها زودتر از این شروع نشد.

البته حسینی این شانس را دارد که این هفته در دربی بدرخشد و به همه انتقادات پایان دهد. به خصوص اینکه مهاجمان پرسپولیس روی سرزنی و مدافعان کناری این تیم روی ارسال از جناحین تبحر بالایی ندارند. مگر اینکه مدافعان سرزن این تیم مانند جلال حسینی، شجاع خلیل‌زاده، کنعانی‌زادگان و حتی احمد نوراللهی روی ضربات ایستگاهی جلو بروند و خطرساز شوند.

۱۴۰۰۱

منبع خبر: وب سایت نود

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *