تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 شهریور 1403 - 19:29
11 بازدید
کد خبر : 301294

طرز تهیه قیسی پلوی تبریزی به روش اصیل / یه پلو مخلوط عالی واسه خاص پسندا

طرز تهیه قیسی پلوی تبریزی به روش اصیل / یه پلو مخلوط عالی واسه خاص پسندا

شایانیوز- تبریزی ها پیشینه غذایی غنی و فوق العاده ای دارن و انواع و اقسام غذاها رو به خوشمزه ترین شکل ممکن می پزن. دستپخت و سلیقه تبریزی ها در تمام ایران زبانزده و میشه غذاهای خیلی خوشمزه ای رو از این خطه زیبا پیدا کرد و در برنامه غذایی خانواده جا داد. کوفته تبریزی،

شایانیوز- تبریزی ها پیشینه غذایی غنی و فوق العاده ای دارن و انواع و اقسام غذاها رو به خوشمزه ترین شکل ممکن می پزن. دستپخت و سلیقه تبریزی ها در تمام ایران زبانزده و میشه غذاهای خیلی خوشمزه ای رو از این خطه زیبا پیدا کرد و در برنامه غذایی خانواده جا داد.

کوفته تبریزی، خورش هویج و دلمه کلم برگ از معروف ترین غذاهای تبریزی هستن که توی همه جای طبخ میشن و طرفدارای خیلی زیادی دارن. قیسی پلو یکی دیگه از غذاهای خاص و خوشمزه تبریزی هاست که در ادامه طرز تهیه اون رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

gheisi-polo-4

مواد لازم برای تهیه قیسی پلوی تبریزی

برنج ۳ پیمانه

گوشت ۳۰۰ گرم

قیسی ۱۰۰ گرم

برگه زردآلو ۱۰۰ گرم

گردوی خرد شده نصف پیمانه

کره ۵۰ گرم

پیاز متوسط یک عدد

دارچین یک قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

gheisi-polo-2

طرز تهیه قیسی پلوی تبریزی

مرحله اول

برنج رو از دو ساعت قبل چند بار بشویید و با کمی نمک و مقداری آب خیس کنید. قیسی رو هم بشویید و با کمی آب خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه نصف کره و کمی روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی رنگ بشه. تکه های گوشت رو اضافه کرده و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه.

مرحله سوم

کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نصف دارچین رو اضفه کنید و یک دقیقه تفت بدید. یک لیوان آب اضافه کنید و ۲ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه.

gheisi-polo-3

مرحله چهارم

قیسی رو آبکش کرده، هسته اون رو جدا و خرد کنید. بقیه کره رو داخل یک تابه بریزید و گردوی خرد شده، قیسی خرد شده و برگه زردآلو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. کمی دارچین اضافه کرده و سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا جوش بیاد. آب برنج رو خالی کرده و داخل آب جوش بریزید وقتی نیم پز شد اون رو آبکش کنید.

مرحله ششم

داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگه مورد نظرتون رو بذارید. یک لایه برنج، یک لایه گوشت پخته و یک لایه مخلوط قیسی و زردآلو بریزید. در آخر زعفرون دم کرده رو هم اضافه کرده و قیسی پلوی تبریزی رو به مدت ۴۰ دقیقه دم کنید.

gheisi-polo-1

مرحله هفتم

وقتی قیسی پلو دم کشید، اون رو داخل یک دیس بکشید و همراه ترشی و یا سالاد سرو کنید. نوش جان.

اگه به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn