علت اصلی افزایش قیمت گوشت/ اژیر قرمز به صدا درآمد

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش اقتصادنیوز روزنامه همشهری نوشت: در این میان اظهارات مسئولان صنفی هم بیانگر افزایش قیمت گوشت قرمز است.

گزارش میدانی از قصابی‌های سطح شهر تهران در هفته جاری حکایت از آن دارد که در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت آبگوشتی گوسفندی ۷۷۰هزار تومان و قیمت هر کیلو گوشت خورشتی گوسفندی ۸۰۰هزار تومان است.

همچنین قیمت گوشت راسته گوسفند بی‌استخوان یک میلیون و ۱۰۰هزار تومان است. قیمت هر کیلو ماهیچه گوساله یک میلیون و ۱۴۰هزار تومان و گوشت راسته گوساله ۹۴۰هزار تومان است. البته براساس کیفیت و برش گوشت قیمت انواع آن را می‌توان متفاوت یافت.

tA1Dt5brIPf4

انباشتگی دام سبک و سنگین در ۱۴۰۳

افشین صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک با اشاره به وضعیت انباشت دام سبک و سنگین در سال ۱۴۰۳ گفت: دامداران سال گذشته با مشکلات جدی مواجه بودند. دامدار گوساله خود را با قیمت هر کیلو حدود ۱۵۰ هزار تومان به کشتارگاه می‌فروخت درحالی‌که هزینه تمام‌شده تولید هر کیلو دام حدود ۲۰۰ هزار تومان بود.وی ادامه داد: به‌رغم این انباشتگی و قیمت پایین دام تولید داخل، باز هم دولت ترجیح داد به جای حل مشکل ‌، اقدام به واردات گوشت و حل مقطعی مشکل کند. 

درباره خشکسالی هشدار داده بودیم

صدر دادرس در ادامه به مشکلات تولید دام در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: در سال‌جاری خشکسالی، عدم‌برنامه‌ریزی مناسب در تولید و واردات نهاده‌ها بر مشکلات افزوده است. با وجود هشدارهای متعدد درباره احتمال خشکسالی و تأثیر آن بر تولید نهاده‌ها و جو، هیچ برنامه‌ریزی مناسبی از سوی نهاد متولی صورت نگرفت، حتی آمارهای ارائه شده از سوی مسئولان نیز غلط بود و پیش‌بینی افزایش تولید جو در کشور هیچ‌گاه محقق نشد.

 چرا گوشت گران شد؟

قیمت گوشت در ماه‌های اخیر با افزایش چشمگیری مواجه شده است، حال آنکه پیش از این نیز به‌دلیل بالا‌بودن قیمت تولید گوشت داخل کشور، مسئولان بارها با واردات گوشت تلاش کرده‌اند بازار را تنظیم کنند اما به‌نظر می‌رسد این راهکار مقطعی نتوانسته مشکل را حل کند. 

افشین صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک، در گفت‌وگو با همشهری با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات اساسی در بخش کشاورزی و به‌خصوص دام، نظام توزیع ناکارآمد است، افزود: هیچ سیستم عرضه مستقیم و کارآمدی برای رساندن محصولات کشاورزی و دام به‌دست مصرف‌کننده وجود ندارد. در نتیجه تفاوت زیادی میان قیمت گوشت از دامدار تا مصرف‌کننده نهایی وجود دارد و دلالان و واسطه‌ها کنترل بازار را به‌دست گرفته‌اند. این د رحالی است که سالانه بیش از ۸ میلیارد دلار صرف این بخش شده است.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn