کد خبر: ۲۸۶۹۷۶
تاریخ انتشار: شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ – ۱۳:۴۶
به گزارش بهداشت نیوز، متخصصان تغذیه و پزشکان ارتوپدی توصیه میکنند که افراد برای تقویت مفاصل، در تغذیه روزانه خود مصرف گروههای غذایی زیر را مدنظر قرار دهند:
امگا-۳: ماهیهای چرب مانند سالمون و ساردین، دانههای کتان و گردو منابع غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که با کاهش التهاب مفاصل میتوانند درد و سفتی ناشی از آرتروز را کاهش دهند.
کلسیم و ویتامین D: شیر، ماست، پنیر و سبزیجات دارای برگ سبز با استحکام بخشیدن به استخوانها از فشار روی مفاصل جلوگیری میکنند.
پروتئین: منابع پروتئینی مانند گوشت مرغ و تخممرغ نیز به بازسازی بافتهای مفصلی کمک میکنند.
میوهها و سبزیجات ضدالتهاب: توتها، گیلاس و سبزیجات سبزرنگ با دارا بودن ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی خود میتوانند آسیبهای مفصلی را تسکین دهند.
منیزیم و روی (زینک): مغزها، دانهها و حبوبات منابع مهم این ماده معدنی هستند که در سلامت عضلات و بازسازی بافت مفاصل نقش دارند.
ادویهها و گیاهان دارویی: به عنوان مثال زردچوبه و زنجبیل با اثرات ضدالتهابی خود میتوانند به کاهش درد و التهاب مفصل کمک کنند.
به گفته «انجمن آرتریت آمریکا»، متخصصان توصیه می کنند که علاوه بر مصرف مواد غذایی مفید، رعایت سبک زندگی سالم، حفظ وزن متعادل و انجام ورزشهای منظم تقویتی و کششی نیز برای سلامت و حفظ انعطاف پذیری مفاصل ضروری است.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
