شایانیوز- اگر دنبال یه غذای سریع، ساده و در عین حال خوشمزه و مقوی هستید، ساندویچ مرغ و قارچ یکی از بهترین گزینه هاست که هم توی خونه راحت می تونید درستش کنید، هم برای مهمونی ها یا عصرونه خیلی مناسب و دلچسبه. مرغ که همیشه یه پروتئین خوب و سبک محسوب میشه، وقتی با قارچ تازه و خوش طعم ترکیب میشه، یه ترکیب فوق العاده و دلچسب ایجاد می کنه. تازه قارچ هم که خودش یه ماده غذایی خیلی سالمه و کلی خاصیت داره، وقتی با مرغ مخلوط میشه، طعم و عطرش رو چند برابر می کنه. از طرف دیگه، ساندویچ ها غذای خیلی راحت و همه پسندی هستن که هر کسی از کوچیک و بزرگ دوستشون داره. می تونید توی نان باگت، نان ساندویچی یا هر نون دیگهای بریزید و با انواع سس ها و سبزیجات تازه اون رو حسابی خوشمزه تر کنید. این ساندویچ هم به خاطر داشتن مرغ و قارچ و ادویه های معطر، هم یه طعم لذیذ و دلنشین داره و هم اینکه سریع آماده میشه، پس برای روزهایی که وقت کم دارید یا می خواید یه غذای ساده ولی خاص درست کنید، یه انتخاب عالیه. همچنین این غذا میتونه یه میان وعده سالم و مقوی باشه که با کمی سیب زمینی سرخ کرده یا نوشیدنی مورد علاقتون، یه وعده کامل و رضایت بخش رو براتون رقم بزنه. پس اگه دوست دارید یه غذای سریع، خوشمزه و همه پسند داشته باشید که هم سبک باشه و هم کلی انرژی بده، حتما ساندویچ مرغ و قارچ رو امتحان کنید. مطمئن باشید که از طعمش و راحتی درست کردنش لذت خواهید برد.
![]()
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان و پوست: ۳۰۰ گرم
قارچ تازه: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون یا روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آویشن خشک: نصف قاشق چایخوری
سس مایونز یا سس کچاپ: به میزان دلخواه
نان باگت یا هر نوع نان ساندویچی: ۴ عدد
کاهو یا سبزیجات تازه برای تزیین (اختیاری)
پنیر پیتزا یا پنیر چدار (اختیاری)
![]()
آماده سازی مرغ
سینه مرغ را ابتدا به قطعات کوچک یا نوارهای باریک خرد کنید. این کار باعث می شود مرغ بهتر و سریع تر بپزد و طعم بیشتری جذب مواد شود.
![]()
تفت دادن پیاز و سیر
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و سیر را رنده یا خرد کنید. در تابه ای مناسب، روغن را گرم کنید و پیاز را به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن مرغ و ادویه ها
حالا قطعات مرغ را به تابه اضافه کنید و با حرارت متوسط به تفت دادن ادامه دهید. نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مرغ اضافه کنید. مرغ را تا زمانی بپزید که کاملاً سفید و نرم شود؛ معمولاً حدود ۸-۱۰ دقیقه کافی است.
![]()
آماده سازی قارچ ها
قارچ ها را تمیز کرده و به صورت ورقه ای خرد کنید. در تابه ای جداگانه یا همان تابه مرغ، قارچ ها را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شده و کمی طلایی شوند.
![]()
ترکیب نهایی مواد
پس از پخت کامل مرغ و قارچ، مواد را به خوبی مخلوط کنید. اگر دوست دارید، می توانید در این مرحله پنیر را روی مخلوط بریزید و اجازه دهید تا کمی آب شود.
آماده سازی نان و ساندویچ کردن
نان ها را از وسط برش دهید و کمی داخل فر یا روی تابه خشک کنید تا کمی گرم و ترد شوند. سپس داخل نان را با مقداری سس مایونز یا کچاپ آغشته کنید. سبزیجات تازه مانند کاهو را نیز در صورت تمایل داخل نان بگذارید.
![]()
ریختن مخلوط مرغ و قارچ
مخلوط مرغ و قارچ را به صورت یکنواخت داخل نان ها تقسیم کنید. ساندویچ های آماده شده را می توانید با سیب زمینی سرخ کرده یا نوشیدنی مورد علاقه تان سرو کنید.
![]()
در اخر…
ساندویچ مرغ و قارچ یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال غذایی سریع، مقوی و خوشمزه هستند. با رعایت نکات گفته شده و اجرای مراحل بالا، مطمئن باشید که یک ساندویچ حرفه ای و بی نظیر خواهید داشت که همه از آن لذت خواهند برد.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
