خواص مصرف زنجبیل و مربای آن که از آن بی خبر مانده اید

جامعه ورزشی آفتاب نو:

کد خبر: ۲۸۷۱۱۸

تاریخ انتشار: پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ – ۲۲:۰۷

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر سیدمهدی میرغضنفری، پزشک متخصص فیزیولوژی، می‌گوید زنجبیل گیاهی با مزاج گرم و خشک است که در صورت مصرف همراه با عسل، می‌تواند باعث تقویت حافظه، کمک به هضم غذا و کاهش نفخ شود. از دیدگاه طب سنتی، یکی از دلایل کاهش حافظه افزایش رطوبت مغز است که زنجبیل با دفع این رطوبت به بهبود آن کمک می‌کند.

زنجبیل تازه، به‌ویژه نوع سفید و خاکستری، برای سالمندان مفیدتر است. با این حال، مصرف آن برای گرم‌مزاجان یا افرادی که دچار التهاب گلو یا سوزش هستند، محدودیت دارد زیرا ممکن است باعث تحریکات پوستی، سوزش گلو یا نواحی دیگر بدن شود.

زنجبیل همچنین به عنوان ملین طبیعی عمل کرده و در درمان یبوست افراد با مزاج سرد مؤثر است. مربای زنجبیل می‌تواند ضمن تقویت هضم، قوای جنسی سردمزاجان را افزایش دهد؛ مصرف ترکیب آن با زرده تخم‌مرغ عسلی نیز به افزایش مایعات جنسی کمک می‌کند.

علاوه بر مصرف خوراکی، زنجبیل به‌صورت موضعی نیز مؤثر است. روغن زنجبیل، تهیه‌شده از خیساندن آن در روغن کنجد، با ماساژ روی شکم و روده می‌تواند نفخ و مشکلات گوارشی را کاهش دهد. برای رفع نفخ خوراکی نیز، می‌توان ورقه‌های زنجبیل را با نمک و آبلیمو مصرف کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn