گرفتن روغن اضافی غذا با یخ ؛‌ یک ترفند ساده

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش آفتاب نو، اگر خورش یا سوپ شما بیش از حد چرب شده و ظاهر خوشایندی ندارد، نگران نباشید! با یک ترفند ساده و در دسترس می‌توانید روغن اضافی غذا را به‌راحتی بگیرید. تنها با استفاده از یک تکه یخ و ملاقه، می‌توان چربی‌های روی سطح خورش را بدون تغییر در طعم غذا جمع‌آوری کرد.

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ

برای رفع این مشکل نیازی به ابزار خاص یا دور ریختن روغن ندارید. کافی است یک تکه یخ را داخل ملاقه بگذارید و ته آن را به‌آرامی روی سطح خورش قرار دهید.

با تماس ملاقه سرد با غذا، چربی‌ها به آن می‌چسبند و به‌سادگی جدا می‌شوند.

این روش سریع، کم‌هزینه و کاربردی است و بدون تغییر در طعم و کیفیت غذا، خورش شما را خوش‌ظاهرتر و سالم‌تر می‌کند.

ویدئو این ترفند را در لینک زیر ببینید:

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn