مواد اولیه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
عدس ۲۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شوید تازه یک مشت
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
پودر گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
گلپر ۱ ۱.۵ قاشق مرباخوری
استاک یا عصاره گوشت ۱ بسته
کره حیوانی به میزان لازم
پیاز ۱ عدد متوسط
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه عدسی اسفناج
ابتدا یک عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.
یک دسته شوید تازه را بشویید و ریز ریز خرد کنید.
سفناج ها را نیز زیر خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کره حیوانی یا هر روغنی که دم دست دارید تفت دهید.
پیازها که سرخ شد پودر گشنیز، ۱ قاشق مرباخوری گلپر، فلفل سیاه یا قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
عصاره گوشت را هم اضافه کنید و اسفناج ها را با پیازها تفت دهید و اجازه دهید تا اسفناج ها بپزد و آب شود.
حالا نوبت اضافه کردن و تفت دادن شویدهاست.
سیب زمینی ها را هم اضافه کنید. اگر دوست نداشتید سیب زمینی بریزید می توانید آن را حذف کنید و یک رب آخر برای لعاب انداختن عدسی به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. دقت کنید آرد را ابتدا در یک کاسه با آب سرد مخلوط و سپس به عدسی اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
عدس هایی که از قبل خیس کردید را هم به ترکیب بالا اضافه کنید. ۴ لیوان آب جوش اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و زمان دهید تا عدس ها بپزند.
وقتی سیب زمینی ها پخت آن را از قابلمه جدا کنید و با گوشت برقی پوره کنید و به دسی اضافه کنید. هنگام میکس کردن کمی هم عدس پخته با سیب زمینی ها میکس کنید که عدسی اسفناج خوب لعاب بیندازد.
مواد میکس شده را به عدسی اضافه کنید و دوباره نصف قاشق مربا خوری گلپر به عدسی اضافه کنید. کمی هم آب نارنج اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. حواستان باشد حتما تست نمک بگیرید که کم نمک نباشد. نوش جان.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
