با ترکیب جادویی این دو ادویه سلامت بمانید

جامعه ورزشی آفتاب نو:

کد خبر: ۲۸۸۰۳۵

تاریخ انتشار: شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ – ۱۰:۲۶

به گزارش بهداشت نیوز، زردچوبه که به عنوان ادویه طلایی نیز شناخته می‌شود خواص زیادی دارد؛ اما ترکیب آن با فلفل سیاه اثرات آن را افزایش دهد.

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه دارای مواد فعال کلیدی هستند که به خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و مبارزه با بیماری کمک می‌کند.

کورکومین در زردچوبه

ترکیبات کلیدی زردچوبه کورکومینوئید نامیده می‌شود. کورکومین به عنوان یک پلی فنل، چندین مزیت برای سلامتی دارد. این یک آنتی اکسیدان قوی است و دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است.

با این حال، یکی از بزرگترین معایب کورکومین این است که به خوبی در بدن جذب نمی‌شود.

فلفل سیاه حاوی ترکیب زیست فعال پیپرین است که یک آلکالوئید مانند کپسایسین است. پیپرین به تسکین حالت تهوع، سردرد و هضم ضعیف کمک می‌کند و همچنین دارای خواص ضد التهابی است.

با این حال، مهمترین مزیت آن توانایی‌اش در افزایش جذب کورکومین می‌باشد.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn