کد خبر: ۲۸۸۲۳۰
تاریخ انتشار: جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ – ۲۲:۱۹
به گزارش بهداشت نیوز یک کارشناس تغذیه و مدیر اجرایی مرکز تحقیقات تغذیه سالم، محصولات و غذاهایی را که باید در پاییز در رژیم غذایی گنجانده شوند، شناسایی کرد.
به گفته وی ابتدا باید محصولات کم کالری را اضافه کرد: کدو تنبل، هویج و چغندر؛ زیرا حاوی درصد بالایی از ویتامین A و بیوفلاونوئیدها هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و وضعیت پوست و همچنین حاوی فیبر غذایی میشوند. یک غذای ایده آل برای میکروبیوم روده محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، رژیم غذایی روزانه باید شامل موارد زیر باشد:
– میوههایی مانند مرکبات، کیوی و غیره؛ زیرا منبع مهم ویتامین C و فیبر غذایی هستند و همچنین موز، زیرا حاوی پتاسیم است که تأثیر مثبتی بر کار قلب دارد. در مورد میوه ها، آن ها سرشار از ویتامینهای C، A، E، ویتامینهای گروه B و بیوفلاونوئیدها هستند که همگی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند.
– ماهی چرب: ماهی خال مخالی و شاه ماهی منابع عالی اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۳ و پروتئین هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و وضعیت پوست و عملکرد قلب را بهبود میبخشد.
– آجیل و دانهها منابع خوبی از چربیهای سالم از جمله اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامینها و مواد معدنی به ویژه منیزیم و روی هستند که از سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن در هوای سرد حمایت میکنند.
– میوههای خشک، خرما، زردآلو، هلو، آلو و کشمش سیاه بهترین جایگزین برای شکر هستند و علاوه بر آن حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند.
– غذاهای ترشی و تخمیری، کلم، چغندر و هویج، غذاهای کم کالری، سرشار از ویتامین C و اسید لاکتیک هستند و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارند. این خواص به جذب و سنتز ویتامینهای گروه B کمک میکند.
منبع: نووستی
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
