آفتاب نو- مریم شیرافکن : میوهها، سبزیجات و برخی مغزها میتوانند ذهن شما را شفاف و حافظهتان را تیز نگه دارند. متخصصان تغذیه میگویند این ۶ خوراکی به کاهش حس «مه مغزی» کمک میکنند.
۱. سبزیجات برگتیره
اسفناج، کلم کیل و شارد منابع غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامینها هستند که جریان خون و مواد مغذی به مغز را بهبود میبخشند و از کاهش توانایی شناختی جلوگیری میکنند.
۲. توتها

توتها با آنتیاکسیدانهای آنتوسیانین حافظه و سرعت پردازش مغز را تقویت میکنند. حتی توتهای یخزده هم کارسازند.
۳. قارچها
قارچها با ترکیبات فعال خود التهاب و استرس اکسیداتیو مغز را کاهش میدهند و عملکرد شناختی را بهبود میبخشند.
۴. گردو
گردو سرشار از امگا-۳ و ترکیبات ضدالتهابی است که به طولانیمدت خطر بیماریهای مغزی مانند پارکینسون و افسردگی را کاهش میدهد.
۵. ماهی چرب
سالمون، ساردین و سایر ماهیهای چرب DHA و EPA دارند که ارتباط سلولهای مغز را تقویت و حافظه را بهبود میبخشند.
۶. آب
هیدراته ماندن، حتی از طریق میوهها و سبزیجات آبدار، برای عملکرد ذهن حیاتی است. کمآبی میتواند باعث کاهش تمرکز و یادگیری شود.
جمعبندی
یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگتیره، توت، قارچ، گردو و ماهی چرب، همراه با مصرف کافی آب، میتواند ذهن شما را شفاف و فعال نگه دارد. بهعلاوه، خواب کافی، ورزش و کاهش استرس، مکمل تغذیهای برای جلوگیری از مه مغزی هستند.
منبع : eatingwell
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
