کد خبر: ۲۸۸۵۹۴
تاریخ انتشار: چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۴ – ۱۵:۱۰
به گزارش بهداشت نیوز سعید هادی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است که میتواند در تقویت مفاصل مؤثر باشد اما تکیه صرف به آن برای ترمیم غضروفها یک اشتباه تغذیهای است و بدن نیازمند یک رژیم متعادل و کامل برای این فرآیند است.
وی در تشریح عملکرد کلاژن در بدن، افزود: پای مرغ سرشار از کلاژن است، همان پروتئینی که باعث استحکام و انعطاف در پوست، استخوان، تاندون و به خصوص غضروفها میشود. وقتی پای مرغ به خوبی پخته میشود، ژلاتین آن آزاد شده و به تقویت غضروفها، کاهش درد مفاصل و کمک به ترمیم بافتهای تخریب شده کمک میکند.
این متخصص تغذیه برای اینکه حداکثر فایده از مصرف پای مرغ حاصل شود، تأکید کرد: پای مرغ باید خوب پخته یا آبپز شود تا ژلاتین آن به طور کامل آزاد شود. باید بدون چربی و نمک زیاد مصرف شود. مصرف همزمان پای مرغ با مواد حاوی ویتامین C مانند هویج یا لیمو به دلیل نقش ویتامین C در ساخت کلاژن، جذب آن را بهبود میبخشد.
هادی در ادامه با اشاره به اینکه غضروفسازی نیازمند رژیم کامل است، یادآور شد: پای مرغ به دلیل داشتن کلاژن و ژلاتین میتواند کمی کمککننده باشد اما به تنهایی برای ساخت و ترمیم غضروف کافی نیست.
وی تصریح کرد: فرآیند غضروفسازی نیازمند یک طیف کامل از مواد مغذی دیگر است؛ ویتامین C موجود در مرکبات و فلفل دلمهای؛ پروتئینهای سالم موجود در گوشت، تخممرغ و حبوبات؛ روی و منیزیم موجود در مغزها و انواع سبزیجات.
هادی در گفتگو با رادیو سلامت توصیه کرد: برای داشتن استخوانها و غضروفهای سالم، باید در کنار مصرف مواد مفیدی چون پای مرغ، یک تغذیه متعادل و کامل را دنبال کنیم و صرفاً به یک ماده غذایی تکیه نکنیم.
منبع: مهر
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
