ویژگی ها و فواید نان سالم را بشناسید
جامعه ورزشی آفتاب نو: کد خبر: ۲۸۸۹۷۴ تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ – ۱۷:۵۳ به گزارش بهداشت نیوز به نقل از وبدا، نان سالم یکی از مهمترین اجزای یک تغذیه متعادل و سالم به شمار میرود. این نوع نان از آرد کامل تهیه میشود؛ یعنی آردی که سبوس و جوانه گندم آن حذف نشدهاند
کد خبر: ۲۸۸۹۷۴
تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ – ۱۷:۵۳
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از وبدا، نان سالم یکی از مهمترین اجزای یک تغذیه متعادل و سالم به شمار میرود. این نوع نان از آرد کامل تهیه میشود؛ یعنی آردی که سبوس و جوانه گندم آن حذف نشدهاند و در نتیجه سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم است. وجود فیبر کافی در نان سالم به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، ایجاد احساس سیری طولانیتر و کنترل وزن کمک میکند.
از دیگر ویژگیهای نان سالم میتوان به نداشتن افزودنیهای شیمیایی، بهبوددهندههای مصنوعی و نگهدارندهها اشاره کرد. نان سالم با تخمیر طبیعی و استفاده از خمیرمایه یا خمیرترش تهیه میشود که این فرآیند باعث افزایش قابلیت هضم نان و کاهش قند خون پس از مصرف میشود. همچنین نمک در نان سالم به مقدار کنترلشده استفاده شده باشد تا از بروز مشکلاتی مانند فشار خون بالا جلوگیری گردد.
در نهایت، نان سالم دارای بافت طبیعی، طعم ملایم و رنگی تیرهتر نسبت به نانهای تهیهشده از آرد سفید است. مصرف منظم این نان نقش مهمی در تأمین انرژی پایدار بدن، حفظ سلامت قلب و پیشگیری از بسیاری از بیماریهای مزمن دارد و انتخابی آگاهانه برای سبک زندگی سالم به شمار میرود.
![]()
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جامعه ورزشی آفتاب نو در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
آخرین اخبار ورزشی از فوتبال ایران و باشگاه های جهان را در سایت ورزشی آفتاب نو بخوانید
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
پنجره اخبار
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰