کره پسته چند کالری دارد ؟
جامعه ورزشی آفتاب نو: به گزارش پارسینه ،کره پسته محصولی طبیعی و مغذی است که از آسیاب کردن پسته خام یا بو داده به دست می آید. در فرآیند تولید کره پسته، مغز پسته بدون هیچ افزودنی شیمیایی یا روغن خارجی، آن قدر آسیاب می شود تا چربی طبیعی موجود در پسته آزاد شده و بافتی کرمی
به گزارش پارسینه ،کره پسته محصولی طبیعی و مغذی است که از آسیاب کردن پسته خام یا بو داده به دست می آید. در فرآیند تولید کره پسته، مغز پسته بدون هیچ افزودنی شیمیایی یا روغن خارجی، آن قدر آسیاب می شود تا چربی طبیعی موجود در پسته آزاد شده و بافتی کرمی و نرم ایجاد کند.
رنگ این کره معمولاً سبز مایل به زرد است و طعمی غنی، ملایم و طبیعی دارد که برای ذائقه های مختلف جذاب است. برخلاف بسیاری از کره های گیاهی دیگر، کره پسته فاقد افزودنی های مصنوعی بوده و می تواند به عنوان یک خوراکی سالم در وعده صبحانه، میان وعده یا حتی در ترکیب با دسرها و غذاهای رژیمی مورد استفاده قرار گیرد.
کره پسته، یک منبع طبیعی از انرژی، چربی های مفید، پروتئین گیاهی و آنتی اکسیدان هاست که جایگاه خاصی در رژیم غذایی سالم دارد.

کالری و ارزش غذایی کره پسته
هر 100 گرم کره پسته دارای 588 کالری می باشد.
ارزش غذایی کره پسته:
- 20g کربوهیدرات
- 25g پروتئین
- 50g چربی
- 6g فیبر

فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری کره پسته
برای سوزاندن کالری کره پسته لازم است فعالیت های زیر را انجام دهید:
- 83 دقیقه دوچرخه
- 62 دقیقه دویدن
- 167 دقیقه پیاده روی
- 143 دقیقه نظافت

کره پسته بهتر است یا کره بادام زمینی ؟
انتخاب از بین این دو خوراکی کاملا به سلیقه و نیازهای بدنتان بستگی دارد. اگر باید پروتئین بیشتری مصرف کنید، بهتر است کره بادام زمینی را انتخاب کنید. در مقابل اگر خوراکی های کم کالری را ترجیح می دهید، گزینه دیگر انتخاب بهتری است.
به طور کلی کره بادام زمینی:
- از بادام زمینی خام تهیه می شود.
- حاوی پروتئین، چربی های اشباع نشده، ویتامین های گروه B و مواد معدنی است.
- می توانید از آن به عنوان پایین آورنده کلسترول بد خون در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
- ممکن است بعضی برندها در تهیه این محصول از روغن های ترانس استفاده کنند، بنابراین به برچسب محصول دقت کنید.
و کره پسته:
- از مغز پسته تهیه می شود.
- حاوی پروتئین، چربی های اشباع نشده، ویتامین ها و مواد معدنی است.
- به تنظیم اشتها و کاهش وزن کمک می کند.
- به طور کلی اگر هوس شیرینی دارید، کره بادام زمینی گزینه مناسبی است. اگر طرفدار طعم آجیلی هستید، کره پسته را توصیه می کیم. همچنین آن را انتخاب کنید، اگر به بادام زمینی آلرژی دارید.
از نظر تغذیه ای، هنگام مقایسه کره بادام زمینی و کره پسته درمی یابیم که محصول دوم نسبت به اولی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان بیشتری دارد. این خوراکی حاوی منیزیم، پتاسیم، ویتامین B6 و ویتامین K بیشتری است و همچنین چربی اشباع کمتری دارد.

طرز تهیه کره پسته خانگی
مواد لازم برای تهیه کره پسته:
- پسته خام بدون پوست ۲ تا ۳ پیمانه
- نمک نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کره پسته:
در اولین مرحله از طرز تهیه کره پسته، فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید. پسته های خام و بدون نمک را به صورت یکنواخت روی یک سینی فر تمیز و خشک پخش کنید. آن ها را به مدت هفت تا نه دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ شان کمی طلایی و عطر طبیعی شان آزاد شود.
برای برشته شدن یکنواخت، در اواسط زمان پخت، سینی را خارج کنید و پسته ها را به آرامی هم بزنید. این مرحله باعث می شود کره پسته شما طعمی غنی تر و بافتی نرم تر داشته باشد.
در دومین مرحله از طرز تهیه کره پسته باید پس از بو دادن، پسته ها را حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا از حرارت بیفتند اما در نظر داشته باشید که برای ادامه کار باید کمی گرم باشند. سپس آن ها را به غذاساز منتقل کنید.
مقدار کمی نمک برای متعادل کردن طعم کره به آن بیفزایید. از دیگر کره های آجیلی می توان به تهیه کره بادام زمینی اشاره کرد که گزینه ای مناسب برای صبحانه و وعده های رژیمی تان است.
فرآیند آسیاب را آغاز کنید و مخلوط را تا زمانی ادامه دهید که بافتی یکدست و خامه ای حاصل شود. در صورت نیاز، کناره های ظرف غذاساز را با کاردک یا قاشق تمیز بتراشید تا همه مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند.
در ابتدا، پسته ها حالت پودری و خشک پیدا می کنند، سپس به شکل گلوله هایی در کنار دیواره ظرف درمی آیند و در نهایت به یک کره پسته نرم، براق و کرمی تبدیل می شوند.
چنانچه در طول فرآیند، مخلوط بیش از حد گرم شد یا دستگاه تحت فشار قرار گرفت، قبل از ادامه کار چند دقیقه صبر کنید تا هم مواد و هم موتور دستگاه خنک شوند. این کار از حفظ کیفیت بافت و طعم کره پسته اطمینان حاصل می کند.
در سومین مرحله از طرز تهیه کره پسته، پس از آماده شدن کره تان، آن را بچشید. در صورت نیاز، مقدار کمی نمک به دلخواه اضافه کنید تا طعم متعادل و مطلوبی به دست آید. سپس اجازه دهید کره پسته در دمای اتاق خنک شود.
بعد از سرد شدن، کره را داخل شیشه یا ظرف دار تمیز و خشک منتقل کنید و در آن را محکم ببندید. پیشنهاد ما طرز تهیه گتوی پسته، یک کیک خوشمزه و جذاب برای دورهمی هایتان است.
این کره پسته خوش طعم را می توانید تا یک هفته در دمای اتاق و یا تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید، بدون اینکه کیفیت یا طعم آن کاهش یابد.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0