تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
کد خبر : 742503

روش تهیه کیک سیب بدون کره مخصوص شب یلدا

روش تهیه کیک سیب بدون کره مخصوص شب یلدا

جامعه ورزشی آفتاب نو: به گزارش پارسینه به نقل از kirbiec ravings،این کیک سیب فقط با چهار ماده درست می‌شود و طعمی شبیه کیک سیب فرانسوی دارد. در تهیه آن نیازی به کره، روغن یا بکینگ پودر نیست. نتیجه نهایی یک کیک پف‌دار و مرطوب پر از تکه‌های سیب است. این کیک برای مهمانی‌ها بسیار

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش پارسینه به نقل از kirbiec ravings،این کیک سیب فقط با چهار ماده درست می‌شود و طعمی شبیه کیک سیب فرانسوی دارد. در تهیه آن نیازی به کره، روغن یا بکینگ پودر نیست. نتیجه نهایی یک کیک پف‌دار و مرطوب پر از تکه‌های سیب است. این کیک برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. حالا که فصل سیب است، زمان عالی برای درست کردن این کیک ساده است. من عاشق سرو دسرهای سیب در جشن شکرگزاری هستم، بنابراین اگر به دنبال ایده هستید این دستور عالی است.  

 

در گذشته کیک سیب نامرئی، تارت‌های گل رز سیب و پای‌های سیب پخته‌شده درون سیب درست کرده‌ام. این کیک بسیار شبیه کیک‌های کلاسیک فرانسوی است که قبلاً درست کرده‌ام، اما با فهرست مواد ساده‌تر.  

 

مواد لازم  

– سیب‌  

– تخم‌مرغ در دمای اتاق  

– شکر قهوه‌ای روشن  

– آرد همه‌منظوره  

 

فقط چهار ماده – همین کافی است.  

 

 طرز تهیه کیک سیب چهار ماده‌ای  

کلید پف کردن و بافت نرم این کیک، هم‌زدن تخم‌مرغ‌هاست. تخم‌مرغ و شکر حدود هشت دقیقه با سرعت بالا زده می‌شوند تا مایه روشن و غلیظ شود. من از همین تکنیک برای کیک سه ماده‌ای کره بادام‌زمینی بدون آرد و کیک دو ماده‌ای نوتلا بدون آرد استفاده کرده‌ام.  

 

وقتی تخم‌مرغ‌ها به غلظت مطلوب رسیدند، آرد با کاردک به آرامی مخلوط می‌شود. حتماً از کاردک استفاده کنید و به آرامی مواد را تا کنید. اگر خیلی شدید هم بزنید، تخم‌مرغ‌ها از پف می‌افتند و کیک خوب بالا نمی‌آید. در نهایت، سیب‌ها به آرامی اضافه می‌شوند.  

 

این کیک در قالب فنری پخته می‌شود و کمی بیش از یک ساعت زمان نیاز دارد تا در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده شود.  

 

تغییرات و تنوع  

– این کیک به تنهایی طعم بسیار خوبی دارد.  

– برای افزودن طعم بیشتر می‌توانید کمی دارچین و جوز هندی به مایه اضافه کنید. هر دو ادویه با سیب بسیار هماهنگ هستند.   

– توصیه می‌کنم از شکر قهوه‌ای استفاده کنید، حتی اگر بیشتر کیک‌های سیب با شکر سفید تهیه می‌شوند. شکر قهوه‌ای طعم کاراملی به کیک می‌دهد و همین باعث می‌شود با وجود مواد کم، کیک بسیار خوشمزه باشد.  

 

وقتی یک لقمه از این کیک می‌خورید، باورش سخت است که فقط با چهار ماده درست شده. کیک پف‌دار است و هر لقمه پر از سیب تازه. این کیک بهترین انتخاب برای فصل پاییز است.


+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn